1. Foto: Tommy Pettersson

  Ny kommunikationsdirektör

  NyheterMaria Ottosson blir ny kommunikationsdirektör i Linköpings kommun. Den tredje april tillträder hon sin tjänst.

 2.  Daniela Lind, utanför polisens lokaler i Linköping, där också Brottsofferjouren har kontor. Foto: Anders Lindkvist.

  Brottsoffer får hjälp

  NyheterDaniela Lind arbetar på Brottsofferjouren i Linköping. Kontoret ligger i polisens lokaler, men arbetet sker många gånger i rättssalen. Hon och hennes kollegor hjälper dem som utsatts för brott.

 3. Altarskåp, speglar och ikoner förekommer ofta i Joanne Posluszny Hoffstens konst. Foto: Tommy Pettersson

  Joanne och kärleksbudskapet

  NyheterKonstnären Joanne Posluszny Hoffsten är född och uppväxt i Buffalo i USA och kom till Sverige i slutet av 1980-talet när hon valde att bosätta sig i Linköping tillsammans med sin blivande man Lars Hoffsten. Hennes familj har sitt ursprung från Polen.

 4. Hasse visar upp Let it bleed med Rolling Stones där en välbevarad Poster följer med. Foto: Tommy Pettersson

  Vinylskivan tillbaka

  NyheterDet är väl ingen nyhet längre att vinylskivan har kommit tillbaka och att musikintresserade nu gärna hoppar över CD skivan när man vill vara nostalgisk. Folk dammar av sin gamla skivspelare eller köper en ny på en allt mer växande marknad.

 5. Fredrik Törnqvist har kommit överens om hyrorna med Hyresgästföreningen. Foto: Lasse Hejdenberg

  Stångåstadens nya hyror klar

  NyheterNu är Stångåstadens nya hyror klara i och med att det kommunägda bolaget och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyror för 2018.

 6. Foto: Carolina Fransson

  Från "en kul grej" till stjärna

  Nyheter12-årige Theodor Haraldsson började lägga upp filmer när han dansade på sociala medier för ett par år sedan. I dag har han tusentals följare, samarbeten med flera stora svenska artister, en låt på gång och en framtida medverkan i en svensk långfilm.

 7. Foto: Tommy Pettersson

  Dags igen för Transportforum

  NyheterDen 10 – 11 januari är det åter dags för den stora konferensen Transportforum att äga rum på Linköping Konsert- och Kongress. Transportforum, som arrangerades för första gången 1984 av Statens väg-och transportforskningsinstitut (VTI), är idag en av de viktigaste mötesplatserna för Nordens trafikforskare.

 8. Foto: Tommy Pettersson

  Nya hyror klara

  NyheterNu är Stångåstadens nya hyror klara i och med att det kommunägda bolaget och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyror för 2018.

 9. Delfiner ska räddas från drunkning

  NyheterNu ska personal från Kolmården åka till till Brasilien för att medverka till att rädda delfiner från drunkning i Sydamerika. Mats Amundin, senior zoologisk rådgivare och mångårig forskningschef på Kolmården har bjudits in till Brasilien för att försöka lösa den kritiska situationen för franciscanadelfinen, den mest hotade valen längs Sydamerikas kuster.

 10. Östergötlands Näringsliv upphör

  NyheterFrån och med årsskiftet har distributionen av Östergötlands Näringsliv upphört. Detta inkluderar även uppdateringar med nyheter på vår webbplats.

Ladda fler artiklar