1. Tomas Persson.

  Tomas trea i Mack-SM

  NyheterTomas Persson från Linköping, men numera bosatt i Norrtälje, kom på tredje plats i Mack-SM som avgjordes den 9 november.

 2. Christer Mård vill att kommen uppmuntrar till nytänk och nya innovationer. Foto: Tommy Pettersson

  Miljö och innovationer

  NyheterLinköping har satt upp ett mycket ambitiöst miljömål som innebär att vi ska vara en koldioxidneutral kommun 2025. För att klara detta så krävs det att vi alla sluter upp kring utmaningen. Privatpersoner, offentlig som så väl privat sektor, föreningar och organisationer.

 3. Från Norrköping går det att flyga till en mängd olika länder. Foto: Tommy Pettersson

  Det går bra för Norrköpings flygplats

  NyheterNorrköpings flygplats ligger i ett logistiknav av rang. När det gäller inrikestrafiken är en kommande Ostlänk och en utveckling av Norrköpings hamn väldigt viktiga men det täcker inte in regionens behov av förbindelse utrikes.

 4. Jimmy Gasbarro har varit restaurangansvarig i drygt fem år. Foto: Mohamed Kabab

  Han satsar på steak house

  NyheterVenezia har funnits i Ekholmens centrum sedan gallerian byggdes på 70-talet. Nu har restaurangen fått ett nytt utseende och nytt koncept.

 5. Barn till sjukhus efter skolbusskrock

  NyheterNORRKÖPING På fredagmorgonen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en trafikolycka på länsväg 848 vid Furingstad i Norrköpings kommun. Enligt larmet var det två skolbussar som hade kolliderat.

 6. Karin Lorin är uppvuxen på en bondgård och intresset för bakning har varit med henne sen dess. Foto: Arkiv/ Elin Elmby

  Bostället har prisats för bröd

  NyheterKarin Lorin driver Boställets vedugnsbageri i Maspelösa.Nyligen fick hon ta emot ett pris för ett av sina ljusa bröd, Boställets spelt.

 7. Fredrik Danielsson i en av cellerna i Linköping. Foto: Carolina Fransson

  Här blir du inlåst och ska försöka ta dig ut

  NyheterEscape House har på bara några år etablerat sig i fyra städer. Norrköpingsbon Fredrik Danielsson är ansvarig för banorna i Linköping.

 8. Elie Nomah har tack vare Portalen kunnat starta ett nytt liv i Sverige. Här tillsammans med Natalia Bonilla, verksamhetsansvarig Portalen. Foto: Tina Andersson

  Allt fler vill hjälpa nyanlända

  Nyheter150 personer har sedan i början på året anmält sig som volontärer hos Portalen. Ökningen är ett led i satsningen #starkaretillsammans som vill få ut fler människor i egen försörjning.

 9. Foto: Tommy Pettersson

  Samhällsengagemanget ledde in på arkitektbanan

  NyheterLinköping har haft ett rekordhögt bostadsbyggande under några år och enligt Boverket är Linköping en av de kommuner som bygger mest bostäder i förhållande till invånarantalet.

Ladda fler artiklar