1. Explosionen i Norrköping

  NORRKÖPING Uppdatering gällande explosionen i Norrköping som skedde natten till måndag. Polisen har i ett tidigt läge inlett en förundersökning och ärendet är i nuläget rubricerat som allmänfarlig ödeläggelse.

 2. Mathias Gustafsson och Nikki Bishop, tränare respektive spelare i Linköpings volleyboll club, tror att laget som är nykomlingar i elitserien kommande säsong kommer att överraska många och göra bra ifrån sig. Foto: Leif Larsson

  Optimism hos LVC:s damer inför elitserien

  NyheterI våras kvalificerade sig damerna i Linköpings VC för elitserien i volleyboll. Den 7 oktober är det hemmapremiär mot Lindesberg. – Övriga volleyboll-Sverige har nog inte så höga förväntningar på oss men jag tror vi gör bra ifrån oss, spår tränaren Mathias Gustafsson.

 3. Senzum etablerar sig i Mjärdevi

  NyheterSenzum, som grundades 1994 och som i dag har ett kontor i centrala Linköping, bygger nytt hus i Science Park Mjärdevi. Linköpingsföretaget har letat efter en plats där man de fortsätta expandera sin verksamhet och erbjuda en bra arbetsmiljö.

 4. Utveckla kvinnors företagsnätverk

  NyheterAv Sveriges dryga 500 000 företagare är mindre än 30 procent kvinnor. För att lyfta fram och inspirera fler kvinnor att driva företag och utveckla sina affärsidéer arrangerar LRF Konsult tillsammans med Almi, Women in business on tour.

 5. Jack Platea vann

  NyheterJack Platea med verket "Proletär" blev vinnare i årets regionfinal av koreografitävlingen Skapa Dans Östergötland.

 6. Berusad man med yxa

  NyheterNORRKÖPING I helgen ringde en anmälare in till polisen angående en berusad man som befann sig på en viss plats på Södra Promenaden i Norrköping. Anmälaren tyckte sig se att den berusade mannen hade en yxa innanför jackan.

 7. Filiph Waern och Per Johansson i Linköpings segelsällskap berättar om glädjeämnen och bekymmer i klubben och om hur segling är det bästa som finns. Foto: Leif Larsson

  Att segla är optimal avkoppling

  NyheterRelativt nytt, trevligt klubbhus, nya övningsbåtar och många aktiviteter. Låg vattennivå och borttagna rabatter på avgifter i Göta kanal. Det är både med- och motvind för Linköpings segelsällskap.

 8. Får miljoner i EU-medel

  NyheterUnder 2017 har skolor och förskolor i Norrköpings kommun hämtat hem drygt 3 miljoner kronor i utvecklingsmedel för projekt som sträcker sig över flera års tid och som täcker kostnader för kompetensutveckling, omvärldsanalys och elevutbyten.

 9. Maria Hagström och Jonna Andersson kunde konstatera att LFC Night är populärt. Foto: Tommy Pettersson

  LFC i topp på flera olika sätt

  NyheterDet går bra för LFC just nu och då inte bara för att de radar upp segrar  i damallsvenskan och för LFC spelarna är en stomme i landslaget. Inte heller enbart för att det ser ut som en bra lottning i Champions League där man får möta Apollon från Cypern.

 10. Kommunen klagar över buller

  NyheterNu har kommunen yttrat sig över en ansökan om tillstånd enligt miljöbalken som Saab är ansvarig för.

Ladda fler artiklar